in ,

‘Real Madrid is in het voordeel omdat het een beter elftal heeft dan Barcelona’

Ondanks een gelijkspel en een nederlaag in de Clásico’s is FC Barcelona de huidige koploper van Spanje. De ploeg van Quique Setién heeft een voorsprong van slechts twee punten op Real Madrid. De titelstrijd ligt dus nog open. Volgens José Martínez Sánchez ‘Pirri’ is Real Madrid de favoriet voor het veroveren van de landstitel.

In Spanje kijkt men vooruit naar de competitiehervatting. José Martínez Sánchez, bijgenaamd ‘Pirri’, denkt dat de huidige situatie wel eens in Real Madrid’s voordeel kan uitpakken. ‘De clubs spelen veel wedstrijden in korte tijd. Real Madrid is daarbij in het voordeel omdat het een beter team heeft dan Barcelona’, vertelt de oud-speler van de Koninklijke in gesprek met Radio Marca. ‘Het is vergelijkbaar met de start van een nieuw seizoen. Real Madrid heeft een erg grote en goede selectie, beter dan die van de Catalanen.’

In navolging van de Duitse Bundesliga is La Liga de tweede Europese topcompetitie die de draad weer oppakt. Donderdag 11 juni wordt de competitie hervat met de derby tussen Sevilla en Real Betis. Twee dagen later komt FC Barcelona in actie tegen RCD Mallorca en een dag later ontvangt Real Madrid Eibar.

Real Madrid bereidt zich voor op de competitiehervatting tegen Eibar.

What do you think?

Mentor

Written by Thijs Meijaard

Thijs is de dichter van BarcaSource.nl. Interviews, analyses of uitgebreide verslagen, Thijs draait zijn hand er niet voor om.

Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserContent AuthorStory MakerQuiz MakerPoll MakerUp/Down Voter

Geef een reactie

Update: bovenbeenblessure van Messi lijkt mee te vallen

‘Barça en Messi volgende week om tafel over nieuw contract’