in ,

‘PSG ziet in Nelson Semedo opvolger van Dani Alves’

Volgens verscheidene media in Frankrijk heeft Paris Saint-Germain interesse in Nelson Semedo. De rechtsback van FC Barcelona zou in Parijs de opvolger moeten worden van Dani Alves, die na twee jaar de club weer verlaat. Naast PSG zou ook Atletico Madrid Semedo graag willen overnemen van de huidige kampioen van Spanje.

Volgens geruchten zou Nelson Semedo FC Barcelona willen verlaten, omdat hij meer minuten wil spelen. Zowel Paris Saint-Germain als Atletico Madrid willen de Portugees deze kans geven. Beide topclubs hebben een rechtsback nodig, doordat Juanfruan en Dani Alves respectievelijk Atletico en PSG deze zomer transfervrij gaan verlaten. Barcelona wil in principe meewerken aan een mogelijke transfer van Semedo, maar wel voor een hoge transfersom.

Dani Alves

De opvolger van Nelson Semedo bij FC Barcelona zou mogelijk Dani Alves kunnen zijn. De Braziliaan speelde tussen 2008 en 2016 al voor Barça en kan binnenkort terugkeren in het blaugrana. Er is dus een mogelijkheid dat Semedo en Alves de tegenovergestelde weg van elkaar gaan bewandelen deze zomer. Barcelona heeft de Senegalees Wague, van Barcelona B, achter de hand. En ook Sergi Roberto kan aan de rechterkant uit de voeten.

Update: ‘Cillessen doorstaat medische keuring bij Valencia’

Messi - Suarez - Vidal

Suárez verslaat Vidal in onderling duel op Copa América