in , ,

Suárez verslaat Vidal in onderling duel op Copa América

Messi - Suarez - Vidal

In de laatste speelronde van de Copa América heeft Luis Suárez met zijn thuisland Uruguay gewonnen van Chili, het land van Arturo Vidal. La Celeste won namelijk met 1-0 van La Roja door een doelpunt van Edinson Cavani. Beide landen zijn desondanks wel door in het toernooi.

Luis Suárez begon de wedstrijd in de basis en maakte de 90 minuten compleet tegen Chili, terwijl zijn teamgenoot bij Barcelona Arturo Vidal de gehele wedstrijd op de bank bleef. Beide landen waren voor de wedstrijd al gekwalificeerd voor de kwartfinale van de Copa América. Dit onderlinge duel ging dan ook puur om te kijken wie er eerste zou worden. Doordat Uruguay wist te winnen, eindigde dit land als eerste in de groep. Chili is achter hun terechtgekomen, terwijl zowel Japan als Ecuador niet verder zijn gekomen in het toernooi.

In de volgende ronde van de Copa América zal Luis Suárez met zijn Uruguay het opnemen tegen Peru. Deze wedstrijd zal op 29 juni worden gespeeld om 21.00 uur in Salvador. Arturo Vidal heeft daarvoor al gespeeld met Chili tegen Colombia. Dit duel staat namelijk om 1 uur ’s nachts op 29 juni op de planning. De andere deelnemers van FC Barcelona hebben dan al gespeeld in de kwartfinales, aangezien zowel Brazilië (Coutinho en Arthur) als Argentinië (Messi) op 28 juni in actie komen.

‘PSG ziet in Nelson Semedo opvolger van Dani Alves’

André Gomes FC Barcelona

André Gomes verruilt Barcelona definitief voor de Premier League