in

Update: ‘Cillessen doorstaat medische keuring bij Valencia’

De transfer van Jasper Cillessen zou in de komende uren in een stroomversnelling kunnen gaan. De Nederlandse doelman ondergaat op dit moment de medische keuring bij Valencia. Cadena COPE deelt dinsdag namelijk een foto waarop Cillessen te zien is in een kliniek in Valencia.

De transfer van Jasper Cillessen komt niet volledig uit de lucht vallen. Eerder deze maand schreven de kranten al over de mogelijke transfer, waarbij Valencia-doelman Neto als ruilmiddel zou fungeren.

https://twitter.com/DepCOPEValencia/status/1143462255788531712

Valencia moet volgens de Spaanse media de boekhouding voor 1 juli op orde hebben en dus lijkt de transfer van Cillessen in een stroomversnelling gaan. De Catalanen lijken deze week Neto aan te trekken voor 30 miljoen euro, Cillessen zou een aantal dagen later de omgekeerde route bewandelen.

De Nederlandse doelman van FC Barcelona kreeg onder Ernesto Valverde maar weinig speeltijd en gaf eerder dit seizoen aan te willen vertrekken bij Barcelona.

Update 26-5-2019, 15.21 uur:

De transfer van Jasper Cillessen naar Valencia is zo goed als zeker. De Nederlander doorstond dinsdagmiddag de medische keuring. Cillessen tekent naar verwachting vanmiddag nog een contract voor vier seizoenen in Valencia.

Feliz cumpleaños Messi: Argentijn viert 32e verjaardag

‘PSG ziet in Nelson Semedo opvolger van Dani Alves’