in

Pique en Shakira beroofd: Sieraden en horloges gestolen

De woning van Gerard Pique en zijn vriendin Shakira is in de nacht van dinsdag op woensdag  beroofd  in Barcelona. Zowel Pique als Shakira waren niet aanwezig in de villa  in Barcelona.  Afgelopen jaar werd er ook al bij Philippe Coutinho en Luis Suarez in huis ingebroken.

Volgens de Spaanse media profiteerden de dieven niet alleen van het feit dat Shakira en Pique er niet waren, ook de storm in Barcelona speelde een grote rol. Daardoor konden de dieven de beveiliging omzeilen  en kostbare sieraden en horloges uit het huis meenemen. Pique en Shakira wonen al enige tijd in een  goed beveiligde villa in Esplugues de Llobregat, één van de duurdere delen van Barcelona.

Op het moment van de beroving was er niemand van de familie in de enorme villa. Shakira is met een tour bezig door Europa en trad die avond op in Keulen. Ook Gerard Pique was daarbij aanwezig. Hij was de afgelopen  dagen sowieso niet in Barcelona, want hij bereidt zich met Spanje voor op het WK in Rusland.

Volgens de Spaanse media waren de ouders van Pique wel aanwezig in het huis. Zij sliepen in op de bovenste verdieping en konden pas later melding maken van de beroving. Er zijn echter nog geen daders opgepakt.

Barcelona neemt drastisch besluit: Eerste clausule naar 100 miljoen euro

Aleña zeker drie maanden uitgeschakeld na succesvolle operatie