in ,

‘Oud-Ajacied Eriksen in beeld bij Barcelona’

De uitstekende vorm waarin Christian Eriksen momenteel verkeerd bij Tottenham Hotspur is bij Barcelona niet onopvallend gebleven. De Deen moet één van de nieuwe spelers worden komende zomer in Camp Nou. 

The Daily Mirror weet zondag te melden dat de Catalanen al ruim een half jaar de verrichtingen van de Deen nauwlettend in de gaten houden. Eriksen was in 31 Premier League-optredens goed voor zeven goals en twaalf assists. Alleen Kevin de Bruyne gaf meer assists in de Premier League. Daarmee wordt de spelmaker van Tottenham Hotspur als de ideale man gezien om het aanvalstrio ‘MSN’ te bedienen.

Door het vertrek van Luis Enrique en de tegenvallende prestaties zal er komende zomer een revolutie plaatsvinden bij Barcelona. André Gomes mag na een teleurstellend seizoen al na één seizoen weer vertrekken bij de Catalanen en ook Arda Turan wordt door een aantal Europese club gevolgd. Echter zal het niet makkelijk worden om Eriksen naar Barcelona te halen. De Deen heeft nog een contract tot de zomer van 2020 bij de Engelse club. Tottenham wil echter een nieuw stadion bouwen en heeft daar nog wel wat geld voor nodig.

‘Neymar reist gewoon met Barcelona mee naar Madrid’

Barcelona neemt geen risico en laat Neymar thuis