in ,

‘Neymar reist gewoon met Barcelona mee naar Madrid’

De soap rond de schorsing van Neymar Jr. kent een nieuw hoofdstuk. De club is inmiddels in beroep gegaan tegen de drie duels schorsing die Neymar kreeg voor zijn rode kaart en zijn cynisch applaus richting de vierde man tijdens het duel met Malaga. De Catalanen durven het zondag toch aan om Neymar mee naar Madrid te nemen.

FC Barcelona probeert er alles aan te doen om Neymar zondag tijdens de clasico aan de aftrap te hebben. De club ging vandaag in beroep bij het sporttribunaal CAS, dat de zaak zaterdag niet meer in behandeling neemt. Barcelona laat in een verklaring weten dat zij het niet eens zijn met het CAS en dat de schorsing opgeschort moet worden, omdat het niet behandeld is. Het CAS, dat zelf pas volgende week vrijdag de volgende vergadering heeft, heeft laten weten dat de straf van Neymar gewoon blijft staan.

De Spaanse media weet echter te melden dat Barcelona zondag met Neymar naar Madrid afreist en dat de club de verrichtingen van de komende uren nauwlettend in de gaten houdt.

Barcelona bekijkt opties om Neymar te laten spelen in Bernabéu

‘Oud-Ajacied Eriksen in beeld bij Barcelona’