in

Nijland ontkent akkoord tussen Groningen en FC Barcelona

Ludovit Reis akkoord met FC Barcelona?

FC Groningen en FC Barcelona hebben nog geen akkoord bereikt over de transfer van Ludovit Reis. Catalunya Radio maakte dinsdag bekend dat beide clubs een akkoord hebben bereikt, maar directeur Hans Nijland laat aan RTVNoord weten dat daar geen sprake van is.

‘Er is zeker nog geen akkoord, maar we zijn wel serieus in onderhandeling’, laat Nijland aan RTV Noord weten. De Catalaanse radiozender meldt dat Groningen en FC Barcelona tot een akkoord zijn gekomen over een bedrag van 2,5 miljoen euro, maar ook dat wordt door de directeur van de Nederlandse club ontkent.

‘Ik ga tijdens onderhandelingen niet op bedragen in, maar ik hoor wel eens twaalf tot veertien miljoen euro. Nou, dat klopt niet. Maar ook dit bedrag is niet realistisch, wij gaan geen spelers verkwanselen.’

Mocht de talentvolle middenvelder in de komende weken toch naar FC Barcelona vertrekken, dan zal Reis aansluiten bij Barcelona B, dat in de Segunda Division B speelt. De talentvolle Reis volgt mogelijk Puig of Oriol Busquets op, die in aanmerking komen voor de overstap naar het eerste elftal.

Vidal FC Barcelona

‘FC Barcelona wil na 2021 door met Chileense middenvelder’

Throwback Tuesday: Real Madrid buigt wederom voor de Koning uit Rosario 👑