in

‘FC Barcelona wil na 2021 door met Chileense middenvelder’

Vidal FC Barcelona

FC Barcelona versterkte zich afgelopen zomer met Arturo Vidal. De Chileen speelt niet alle wedstrijden, maar maakt desondanks een goede indruk. De club wil graag met hem door.

Dat melden Spaanse media maandagmorgen. Arturo Vidal ligt nog vast tot en met de zomer van 2021, waardoor er nog geen contractbesprekingen op het programma staan. Maar FC Barcelona hoopt wel dat de Chileen op een gegeven moment zijn contract met een jaar verlengd tot 2022. Naar verluidt ligt de middenvelder goed in de spelersgroep.

Toch is een transfer in de zomer van 2020 niet uitgesloten. FC Barcelona zal volgens lokale media aanbiedingen in overweging nemen. Er gaan geruchten dat Vidal populair is in Azië, waar geld geen probleem lijkt te zijn.

Arturo Vidal kwam in de zomer van 2018 voor ongeveer 25 miljoen euro over van Bayern München. De transfer was wat opvallend, omdat de middenvelder geen typische Barcelona-speler is. Met zijn fysieke spel maakt hij een hele andere indruk dan middenvelders als Sergio Busquets en Arthur.

Femení zet eerste stap richting finale Champions League

Ludovit Reis akkoord met FC Barcelona?

Nijland ontkent akkoord tussen Groningen en FC Barcelona