in

‘Naam Bellerín duikt opnieuw op in Barcelona; eerste contacten tussen clubs inmiddels gelegd’

Héctor Bellerín wordt opnieuw in verband gebracht met FC Barcelona. Dit meldt de Spaanse krant SPORT. De Spanjaarden zouden inmiddels het eerste voorzichtige contact met Arsenal gelegd hebben.

De Londenaren hebben aan FC Barcelona laten weten dat de vraagprijs voor Bellerín op 20 à 25 miljoen ligt. De Catalanen kunnen hier op dit moment (nog) niet aan voldoen, maar de situatie wordt anders als Nelson Semedo dreigt te vertrekken uit het Camp Nou. Het bestuur van Barcelona heeft de Portugese back laten weten dat hij (voorlopig) mag blijven, maar de club staat wel open voor interessante biedingen.

De belangstelling van FC Barcelona voor Bellerín is volgens SPORT niks nieuws te noemen. Enkele jaren geleden werd de 25-jarige rechtsback al gezien als opvolger van de vertrekkende Dani Alves. Het leidde vooralsnog nooit tot een terugkeer.

Bellerín is namelijk geen onbekende voor FC Barcelona. De rechtsback is een jeugdproduct uit La Masía. De back liet de Spaanse club in 2011 achter voor Arsenal. Bellerín speelt nu inmiddels al negen jaar in Londen. Of FC Barcelona echt concreet kan en gaat worden voor Bellerín is dus afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Nelson Semedo.

What do you think?

Written by Jelle van Kerkhof

‘Bayern München deed navraag naar Pedri na historische kwartfinale’

Coutinho-FCBarcelona

Vertrek van Coutinho niet aan de orde: ‘Hij komt voor in Koeman zijn plannen’