in

‘Bayern München deed navraag naar Pedri na historische kwartfinale’

Een belletje van Bayern München na de historische afstraffing in de kwartfinales van de Champions League. Nee, daar zat Josep Maria Bartomeu natuurlijk niet op te wachten. De Duitsers wilden ook niet even gezellig napraten over de wedstrijd, maar informeerden naar de situatie van Pedri. Hoewel Bartomeu weinig goeds deed in de afgelopen maanden, zal zijn antwoord op het belletje van Bayern wel positief ontvangen worden.

Hij verkocht de Duitse recordkampioen namelijk een duidelijke ‘nee’. Het was overigens niet de eerste keer dat Bayern München navraag deed naar Pedri. De Duitsers toonden in een eerder stadium al interesse in de talentvolle middenvelder, maar ook toen kregen zij nul op het rekest. FC Barcelona was er veel aan gelegen om Pedri over te nemen van Las Palmas. Hij maakte in het afgelopen seizoen veel indruk op het tweede niveau. Meerdere clubs waren geïnteresseerd, maar de Catalanen sloegen snel toe. De Spanjaard, zeventien jaar pas, begon onlangs als een van de eersten aan de voorbereiding. De verwachting is dat hij een serieuze kans krijgt van Ronald Koeman.

What do you think?

Written by Thijs Meijaard

Thijs is de dichter van BarcaSource.nl. Interviews, analyses of uitgebreide verslagen, Thijs draait zijn hand er niet voor om.

Luis Suarez

‘Juventus neemt Suárez voor een prikkie over van FC Barcelona’

‘Naam Bellerín duikt opnieuw op in Barcelona; eerste contacten tussen clubs inmiddels gelegd’