in , ,

Messi wil nieuwe start: ”Moeten een eenheid vormen”

Het was een hectische zomer voor FC Barcelona en Lionel Messi. De club stond in brand en de Argentijnse sterspeler wilde graag vertrekken. Het kwam echter niet tot een transfer. De aanvoerder wil nu een nieuwe start maken bij de club.

”Na alle onenigheid, wil ik nu een einde maken aan dat alles”, vertelt Messi in een interview met Sport. ”We moeten een eenheid vormen. Passie met motivatie samen laten gaan, is de enige manier om onze doelen te bereiken. We moeten samen dezelfde kant opgaan.”

Messi wilde graag weg omdat hij het niet zag zitten in het beleid van voorzitter Josep Maria Bartomeu. Dat liet de Argentijn ook meerdere malen duidelijk blijken in het openbaar. Volgens hem was dat allemaal wel goed bedoeld. ”Alles wat ik deed, was in het belang van de club. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn fouten als ik die gemaakt heb. En als ik die gemaakt heb, dan maakte ik die om Barcelona beter en sterker te maken.”

What do you think?

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

Dembele

Geruchtenmolen: Dembélé naar United? Firpo naar Italië?

Sergino Dest | FC Barcelona

‘Barcelona en Dest akkoord over vijfjarig contract; vrijdag presentatie’