in ,

Messi verlengt tot 2021 bij FC Barcelona

http://www.ziggosporttotaal.nl/files/_Voetbal_K-M/renovado-messi.jpg

Lionel Messi blijft ook de komende jaren bij FC Barcelona. De Spaanse sportkrant Mundo Deportivo meldt dat de Argentijnse sterspeler van de Catalanen deze zomer zijn contract tot medio 2021 zal verlengen. 

De Argentijn krijgt bij zijn nieuwe deal een ontsnappingsclausule van maar liefst 300 miljoen euro. Messi’s huidige contract liep door tot de zomer van 2018. De Catalanen verlengen nu dat contract voor drie seizoenen. Cadena Cope weet echter dat beide partijen daarna nog de mogelijkheid hebben om het contract voor nog eens een seizoen op te breken.

Messi speelt al sinds 2000 bij de Catalaanse club en veroverde tal van prijzen en werd maar liefst vijf keer uitgeroepen tot de beste voetballer van de wereld. De Spaanse media verwacht dat Messi zijn contract na zijn huwelijksreis zal ondertekenen.

Update 05-07-2017, 11.25 uur:

FC Barcelona heeft via officiële kanalen aangekondigd dat de club een akkoord heeft bereikt met Lionel Messi over een contractverlenging. De aanvaller van Barcelona tekent zodra hij bij de selectie aansluit zijn nieuwe contract, dat hem tot de zomer van 2021 aan de club verbindt.

Speelster Nederlands elftal wekt interesse van Barça

Achtste contractverlenging Messi bij FC Barcelona