in

Messi: ”Barcelona is mijn enige club in Europa”

Als het aan Lionel Messi ligt zal hij in Europa alleen nog voor FC Barcelona spelen. Dat onthulde de Argentijn in Rosario tijdens een interview  voor het programma Pasion por El Futbol.  Ook liet Messi een aantal dingen los over zijn toekomst en de nationale ploeg.

Messi, die met FC Barcelona de afgelopen jaren tientallen prijzen wist te winnen, onthult tijdens het interview dat hij die prijzen zo zou inruilen voor de wereldtitel.   ”Ik zou een titel met FC Barcelona inleveren voor een titel met Argentinië. Ik zou alles nog eens opnieuw willen winnen met FC Barcelona, maar een wereldtitel met Argentinië winnen zou uniek zijn.”

Messi is ook openhartig over zijn keuze voor de nationale ploeg.  Messi kon op jonge leeftijd ook kiezen voor de nationale ploeg van Spanje. ”Ja, daar had ik het laatst nog met een vriend van me over.  Die zei dat ik dan allang een wereldtitel had gehad, maar dat zou nooit hetzelfde zijn geweest als met Argentinië.  Dat gaat niet door mijn hoofd. Een titel met Argentinië zou uniek zijn.”

Ook weet Lionel Messi zeker  dat hij in Europa voor geen andere club als FC Barcelona. ”Langzamerhand weet ik zeker dat ik in Europa voor geen andere club dan FC Barcelona wil spelen”, aldus de nieuwe aanvoerder van FC Barcelona. ”Dat is zeker.  Maar in Argentinië zou ik nog wel een half jaar of een aantal wedstrijden voor Newell’s willen spelen.  Dat is nog een droom die ik als kind al had.”

Cillessen: ”Ze willen me nog niet kwijt”

‘Sevilla neemt zijn verlies: Verdediger op weg naar Barcelona’