in

Cillessen: ”Ze willen me nog niet kwijt”

Jasper Cillessen staat in de belangstelling van verschillende Europese topclubs.  Toch mag de Nederlandse doelman bij FC Barcelona komend seizoen nog niet vertrekken, zo vertelde de doelman maandag  in Zeist, waar het Nederlands elftal zich verzamelde.

Cillessen won dit seizoen met FC Barcelona zowel de Liga als de Copa del Rey, maar de Nederlander speelde zijn wedstrijden alleen in de beker. ”Ik ben 29 jaar en wil natuurlijk meer spelen”, zegt Cillessen voor de training van het Nederlands elftal. “Maar ik heb twee jaar geleden ook met mijn volle verstand bij Barcelona getekend. Ik heb nu eenmaal een contract daar. En ik heb begrepen dat ze me daar nog niet kwijt willen. Dan houdt het op.”

Cillessen werd de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht met onder meer Atletico Madrid en Liverpool.  Bij laatstgenoemde ging doelman Loris Karius afgelopen weekend in de finale van de Champions League behoorlijk in de fout. ”Wat moet ik daar op zeggen?”, vraagt Cillessen zich af. “Het is vreselijk wat hem gebeurde, maar ik weet nergens van, alleen dat Barcelona me niet kwijt wil.”

What do you think?

Legend

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Comments

Geef een reactie

Loading…

0

Barcelona B presteert ondermaats en degradeert uit Segunda Division

Messi: ”Barcelona is mijn enige club in Europa”