in ,

‘Manchester United legt monsterbedrag neer voor Neymar’

Neymar is momenteel in bloedvorm bij Barcelona én Brazilië. Dat blijft niet onopgemerkt bij de grote clubs, want volgens Sport staat de behendige vleugelaanvaller nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United. De ploeg uit Engeland zou maar liefst 200 miljoen euro (ja, je leest het goed, tweehonderdmiljoen euro) over hebben voor de Braziliaan. 

De oefenmeester van Manchester United, José Mourinho, wil van ’the red devils’ weer de beste ploeg van Engeland maken. Daarbij komen ze uit bij Barcelona voor Neymar. Voor Manchester United is het geen enkel probleem om de afkoopclausule van Neymar te betalen, een clausule van maar liefst 200 miljoen euro. Neymar zou bij Manchester United ook nog eens 25 miljoen euro per jaar binnen harken.

De 25-jarige Neymar verkeert momenteel in bloedvorm, na de 6-1 overwinning tegen PSG gaf hij aan zijn beste wedstrijd tot nu toe gespeeld te hebben.

Afgelopen zomer verlengde Neymar zijn contract bij Barcelona. Tijdens een interview, eerder dit jaar, gaf de Braziliaan aan dat hij nog lang samen wil voetballen met zijn vrienden Messi en Suarez.

Update: ‘Real Madrid reageert en biedt Isco indrukwekkend contract aan’

Supertalent Lee scoort golazo voor Zuid-Korea