in ,

Update: ‘Real Madrid reageert en biedt Isco indrukwekkend contract aan’

FC Barcelona is op de achtergrond volop bezig met het nieuwe seizoen. Een van de nieuwe namen die in de wandelgangen genoemd wordt is Isco Alarcon. De middenvelder van Real Madrid heeft nog een contract tot de zomer van 2018. Voor Barcelona een reden om te informeren bij de Spanjaard.

De club zocht in november al toenadering tot de speler, maar in de afgelopen dagen ging de club zelfs een stap verder. Journalist Diego Torres (El País), die nauwe contacten heeft met Barcelona, vertelt maandag in tijdens een programma van Rac1 dat Barcelona Isco zelfs een aanbieding heeft gedaan. De club zou de speler van Real Madrid een bonus van 20 miljoen euro willen uitkeren als hij in 2018 transfervrij naar Barcelona vertrekt. 

Barcelona wil Isco voor vijf seizoenen dan vastleggen, maar tot die tijd moet Isco wel zijn plek in het elftal van Real Madrid zien te houden. Bovendien wil de Spanjaard met zijn land naar het WK 2018. En in hoeverre durft de middenvelder de overstap te maken. Vooralsnog heeft de speler niet gereageerd op de aanbieding.

Update 26-3-2017, 15.00 uur:

Nadat RAC1 deze week bekend maakte dat FC Barcelona contact heeft gezocht met Isco, is het Marca die weet te melden dat Real Madrid inmiddels die berichten ook heeft gelezen. De Madrilenen zouden volgens de krant Isco daarom een enorme aanbieding hebben gedaan. De middenvelder zou een contract zijn aangeboden voor de komende zes seizoenen waarin de Spanjaard maar liefst zes miljoen euro per jaar gaat verdienen.

Barcelona vernoemt miniestadi naar Johan Cruijff

‘Manchester United legt monsterbedrag neer voor Neymar’