in

Luis Enrique blikt vooruit op wedstrijd tegen Bilbao

Luis Enrique

Luis Enrique en zijn mannen zullen zondag aantreden in San Mames voor de wedstrijd tegen Athletic Bilbao. Enrique had het tijdens de persconferentie van zaterdag over de Champions League loting en de wedstrijd tegen Bilbao. 

FC Barcelona lootte donderdag Manchester City, Borrusia Mönchengladbach en Celtic voor de Champions League groepsfase. ”We zullen starten tegen één van de favorieten, Manchester City,” opende Luis Enrique de persconferentie. ”Guardiola zal terug keren in Barcelona en ook gaan we Claudio Bravo weer ontvangen in Camp Nou. Dat wordt heel mooi.”

Maar eerst zullen de Catalanen het opnemen tegen Athletic Bilbao zondag. ”Het is een genoegen om weer in San Mames te mogen spelen. We weten dat Bilbao het ons moeilijk gaat maken, ze zullen veel druk zetten. Ik vind het leuk om naar Bilbao te kijken, de spelers werken allemaal erg hard. Het is al met al één van de moeilijkste uit-wedstrijden in La Liga,” zei Luis Enrique.

Over Paco Alcacer wilde Enrique niets zeggen, de 22-jarige spits wordt hevig gelinkt aan Barcelona. Ook is hij niet begonnen voor de wedstrijd met Valencia tegen Eibar, waarschijnlijk om blessures te voorkomen, die een overstap naar Barcelona kunnen hinderen.

 

VIDEO | De eerste dag van Claudio Bravo bij Manchester City

Achter de schermen | de eerste dag van Jasper Cillessen bij FC Barcelona