in

Laporta gooit olie op het vuur en stelt zich kandidaat bij verkiezingen Barcelona

Laporta verkiezingen

Voormalig FC Barcelona voorzitter Joan Laporta heeft een dag na de uitschakeling in de Champions League tegen Liverpool olie op het vuur gegooid door zich in 2021 verkiesbaar te stellen voor het voorzitterschap van de club. De voormalig voorzitter wil zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen.

De dag na de eliminatie van Barça in de halve finale van de Champions League, kondigde de voormalig Barça-president Joan Laporta met een bericht via social media zijn voornemen aan om zich opnieuw verkiesbaar te stellen tijdens de verkiezingen voor het voorzitterschap van de club.

Via een tweet liet Laporta zijn onvrede blijken en wil zo snel mogelijk van het huidige bestuur af. Daarom stelt de Catalaan zich verkiesbaar. “Trouwens, het bestuur wilde deze zomer geen nieuwe verkiezingen”, scheef Laporta na de teleurstellende avond op Anfield. ”Dus laten we het doen! Ik ben bereid om me verkiesbaar te stellen. Je kunt op mij stemmen als je het model van Barça terug wil en de glorie wilt behouden en geschiedenis te schrijven. Visca el Barça! “

De leden van FC Barcelona komen officieel in 2021 weer bij elkaar om te stemmen voor een nieuwe voorzitter, maar door de huidige prestaties is zowel Valverde als voorzitter Bartomeu onder druk komen te staan en zijn verkiezingen niet uitgesloten komende zomer.

Jordi Alba tegen Liverpool

Onvoorstelbare cijfers Barcelona: 138 keer balverlies

Suarez knieblessure

Knieproblemen Suarez houden aan; aanvaller vandaag nog onder het mes