BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

De Jong niet bezig met transfer: ”Moet eerst fit worden”

Frenkie de Jong heeft maandag voor het eerst gereageerd op de geruchten van de afgelopen weken. De Nederlander zou namelijk nadrukkelijk in de belangstelling staan van FC Barcelona, dat haast wil maken met de komst van de middenvelder. ”Ik lees de Spaanse kranten niet echt”, zei een lachende De Jong.

”Ik krijg het wel doorgestuurd, leuk om te zien maar voor de rest houd ik me er niet mee bezig”, vertelt de middenvelder van Ajax tegenover AT5.  De Catalaanse kranten schrijven al weken over de interesse van Barcelona voor De  Jong. De talentvolle Ajacied zou voor een bedrag tussen de veertig en vijftig miljoen euro weg mogen bij de Amsterdammers. Mundo Deportivo heeft iedere dag een update over de ontwikkelingen rondom de onderhandelingen tussen beide partijen. ”Het is voor mij niet zo serieus dat ik me er mee bezig moet houden. Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer. Ik weet niet of hij er mee bezig is. Misschien wel, misschien niet. Dat zou je aan hem moeten vragen.”

”Ik moet eerst maar eens fit worden. En maar eens kijken of ik nog een beetje kan voetballen, dan zien we wel weer verder. Ik hoop  binnen twee weken weer aan te kunnen sluiten bij de selectie”, aldus De Jong. Op de vraag op of middenvelder kan beloven dat hij komend seizoen bij Ajax speelt krijgt AT5 een behouden antwoord.  ”Dat kan je als voetballer natuurlijk nooit beloven. Er kan morgen een club komen die zoveel biedt dat je weg bent. Maar zoals het er nu voorstaat, speel ik bij Ajax.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.