in

Joaquín grapt: ”Messi maakt drie acties en scoort er vier”

In de documentaire Six Dreams volgt Amazon voor Prime de Liga. Verschillende clubs uit de Primera Division worden daarin gevolgd tijdens de dagelijkse gang van zaken. FC Barcelona is één van de clubs die niet aan de docu meedoet. Toch komt Lionel Messi wel voor in de video.

Tijdens een gesprek tussen de spelers van Real Betis gaat het in de docu over het aantal kilometers wat zij hebben afgelegd in de wedstrijd ervoor. Joaquín discussieert met zijn trainer Quique Setién over het nut van die gelopen kilometers. Toch is de aanvaller van Real Betis jaloers op de meters die Lionel Messi aflegt. ”Messi maakt drie acties in een wedstrijd en scoort er vier. Hij loopt twee kilometer in een wedstrijd”, zo grapt Joaquín tegen zijn trainer Quique Setién.

Van Setién mag Joaquín ook zo weinig lopen als hij er iedere week zoveel doelpunten in schiet. Maar Joaquín had allang iets anders gedaan als hij dat talent van Messi had. ”Als ik het talent van Messi had, dan was ik zeven of acht jaar geleden al gestopt.” De selectie van Real Betis moet zichtbaar lachen om de komische discussie tussen de twee.

https://twitter.com/Sakkax10/status/1046520138718007297

De Jong FC Barcelona

‘Scouts Barcelona voor drie Ajacieden in München’

Barcelona wint spektakelstuk op Wembley