in

‘Scouts Barcelona voor drie Ajacieden in München’

De Jong FC Barcelona

Scouts van FC Barcelona zijn dinsdag aanwezig bij het Champions League-duel in München tussen FC Bayern München en Ajax. De Catalanen zullen opnieuw Frenkie de Jong gaan bekijken, maar daar zijn inmiddels twee namen bijgekomen. 

Dat Barcelona al enige tijd Frenkie de Jong volgt is voor niemand meer een verrassing. De middenvelder staat hoog op het lijstje van de club en mogelijk gaat Barcelona in januari nogmaals proberen om De Jong naar Camp Nou te halen. Naar verluidt is de prijs door de grote interesse inmiddels opgelopen naar 70/80 miljoen euro. Naast De Jong bekeek Barcelona eerder ook al Matthijs de Ligt (19). Ook die wordt dinsdag nadrukkelijk bekeken. Tot slot zit Barcelona dinsdag op de tribune voor nog een Ajacied. Tagliafico viel namelijk tegen AEK op met twee doelpunten. Daardoor willen de Catalanen de vleugelverdediger eens goed gaan scouten, zo weet Mundo Deportivo.

Bayern München

De scouts van FC Barcelona gaan dinsdag ook twee spelers van Bayern München in de gaten houden tijdens het Champions League-duel met Ajax. Joshua Kimmich (23) en David Alaba (26) worden al langere tijd door Barcelona gevolgd. De twee spelers kunnen op de posities waarin Barcelona zich wil versterken. Het probleem is echter wel dat de twee al snel 50 miljoen euro moeten gaan kosten.

Video: FC Barcelona in stijl naar Londen

Joaquín grapt: ”Messi maakt drie acties en scoort er vier”