in ,

Frenkie de Jong wil blijven: ”Barcelona is gewoon mijn droomclub”

De geruchten over een vertrek van Frenkie de Jong bij FC Barcelona worden steeds sterker. De club heeft geld nodig en de Nederlander is populair bij topclubs in Europa. De hoofdrolspeler wil vooralsnog gewoon in Catalonië blijven.

”Ik heb het wel vaker gezegd: Barcelona is gewoon mijn droomclub”, vertelt De Jong voor de camera van ESPN. ”Ik heb nooit spijt van mijn keuze gehad, hoewel ik er qua prijzen meer van had gehoopt dan het tot nu toe heeft opgeleverd. Natuurlijk heb je contact met mensen en bespreek je de situaties en kijk je wat de mogelijkheden en opties zijn. Dat is elk jaar zo geweest en dat is nu niet anders.”

https://twitter.com/ESPNnl/status/1531592368696217603?cxt=HHwWhsCyzaDJp8EqAAAA

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt De Jong ook over gesprekken die hij met trainer Xavi heeft gehad. ”Die gingen gewoon over voetbal, over het team. Er moet komend seizoen nog wel wat bij komen om verder te groeien, om beter te gaan presteren. Maar ik heb daar alle vertrouwen in.”

‘Barcelona wil niet verder met Jutgla; aanvaller op weg naar Club Brugge’

Barcelona Femení sluit seizoen af met winnen Copa de la Reina