in

FC Barcelona opent nieuwe fanshop op Ramblas

HotelMonteCarloRamblas

FC Barcelona gaat een vierde officiële fanshop openen in Barcelona. De club gaat met de nieuwe winkel op één van de meest toeristische plekken van de stad zitten: De Ramblas. Het is de bedoeling dat de nieuwe fanshop vanaf volgend seizoen geopend is.

De nieuwe winkel gaat in het pand zitten waar voorheen Hotel Montecarlo gevestigd was en in de jaren twintig de thuisbasis was van de krant las Noticias. Barça Store Canaletes is bovendien precies tegenover de beroemde fontein Canaletes. De club heeft met 1900 m² de beschikking over drie verdiepingen. Op de begaande grond zal de mannenafdeling komen, op de eerste verdieping de vrouwenafdeling en in de kelder komt de afdeling voor de kinderen. Daarnaast zullen daar ook alle shirts bedrukt worden.

Verder zal de club een aantal interactieve ruimtes creëren om het product FC Barcelona nog verder op de kaart te zetten. Zo zullen er 360 graden schermen komen, een hologram en interactieve vloeren. Daarmee zal het niet alleen een winkel gaan worden, maar kun je er ook de Barça experience ervaren. Vanaf 1 juli zal het bedrijf van FC Barcelona, Barça Licensing and Merchandising (BLM), de nieuwe winkel opbouwen. Een openingsdatum is niet bekend gemaakt.

Griezmann FC Barcelona

Griezmann vertrekt na dit seizoen bij Atletico Madrid

Cillessen

‘Cillessen ook genoemd bij Valencia’