in

‘Cillessen ook genoemd bij Valencia’

Cillessen

Jasper Cillessen staat niet alleen op de agenda bij Benfica, ook vanuit de Liga is er interesse in de Nederlandse doelman. Valencia zou de doelman van FC Barcelona namelijk graag aan de selectie willen toevoegen, zo weet Superdeporte donderdag te melden.

In Spanje waren de kranten er deze week van overtuigd dat Jasper Cillessen Barcelona inruilt voor een Portugees avontuur bij Benfica, maar de onderhandelingen tussen beide clubs loopt vooralsnog stroef. De Catalanen willen naar verluidt minimaal 25 miljoen euro hebben voor de Nederlandse doelman.

Cillessen is bekend in de Liga en Valencia hoopt daarmee een streepje voor te hebben op de concurrentie uit Portugal. De nummer vier van de Liga heeft momenteel de beschikking over Jaume en Neto, maar laatstgenoemde zou mogen vertrekken bij de club.

Twee scenario’s

Valencia heeft twee mogelijke scenario’s om Jasper Cillessen in de zomer aan te trekken. Mocht Valencia komend weekend in de Liga winnen, dan plaatst het zich voor de Champions League van komend seizoen, een van de aandachtspunten die voor Cillessen van groot belang is. Met plaatsing voor de Champions League hoopt Valencia Cillessen te kunnen overtuigen om in de Liga te blijven.

Mocht Valencia de Champions League niet weten te halen, dan heeft de club een ander scenario. De club wil dan meerdere spelers verkopen om zo Cillessen alsnog naar Valencia te halen.

De doelman van Barcelona gaf eerder dit seizoen aan te willen vertrekken aan het einde van het seizoen. De Nederlander is bij Barcelona de vaste stand-in van Ter Stegen en Cillessen wil komend seizoen weer eerste doelman zijn bij een club.

HotelMonteCarloRamblas

FC Barcelona opent nieuwe fanshop op Ramblas

Koeman

Koeman zorgt voor ophef na bezoek aan Barcelona