in

FC Barcelona opent fanstore op Rambla

FC Barcelona heeft vanaf vandaag er een nieuwe fanstore bij. De club opende donderdag de nieuwste winkel aan de Rambla. Daarmee is Store Canaletes de vijfde officiële fanshop van de club.

De Barça Store Canaletes bevindt zich op nummer 124 van de Rambla en heeft 1.900 m2 verdeeld over drie verdiepingen waar u een breed scala aan officiële Club-producten kunt vinden, van sportkleding tot allerlei cadeauartikelen. Deze winkel is echter zeer speciaal, zowel voor zijn locatie en historische context als voor het concept, omdat het wordt beschouwd als een ervaringsruimte voor de echte Barça-fan, met de bedoeling een impuls te geven aan innovatie en nieuwe technologieën in de detailhandel.

Het gebouw aan La Rambla waar deze nieuwe winkel zich bevindt, werd gebouwd aan het einde van de eeuw. Vanaf 1945 werd hij bezet door Hotel Monte Carlo. Bovendien zat de krant Las Noticias in het gebouw.

De nieuwste winkel is de vijfde officiële winkel die door de club beheerd wordt. Camp Nou, Passeig de Gràcia, La de La Roca Village en de luchthaven T2 van Barcelona zijn de andere officiële winkels van de club

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Pedri FC FC Barcelona

Transfer wonderkind Pedri kan oplopen tot 25 miljoen euro

Pique: ”Ik wist van Messi’s speciale clausule”