in ,

FC Barcelona in beroep tegen kaarten Frenkie de Jong en Busquets

FC Barcelona gaat in beroep tegen de tweede gele kaart van Frenkie de Jong en de gele kaart die Sergio Busquets gisteren ontving tijdens het duel met Cádiz, waarin Barcelona opnieuw punten morste.

De ploeg van Ronald Koeman kwam tegen Cádiz niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel, maar zag wel Frenkie de Jong met rood moeten vertrekken. De Jong kreeg in de 61ste minuut zijn eerste gele kaart en nog geen vijf minuten later ook zijn tweede van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, die hem in januari ook al twee keer geel had gegeven in de stadsderby bij Espanyol.

Barcelona gaat ook in beroep tegen de gele kaart die Busquets in de slotminuut van het duel ontving. Hij schoot een tweede bal die in het veld lag naar een speler van Cádiz die in balbezit was. Het was vervolgens Koeman die zijn woede over de kaart uitte, omdat hij vond dat de wedstrijd dan stil gelegd had moeten worden. Voor Koeman resulteerde het ook in een rode kaart. De club gaat niet in beroep tegen zijn kaart. Hij zal het duel tegen Levante sowieso vanaf de tribune moeten aanschouwen. De verwachting is dat zaterdag een uitspraak wordt gedaan over de kaarten.

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1441314732649025539
Frenkie de Jong - BarcaSource

Koeman’s Barça loopt opnieuw tegen puntenverlies aan

Luuk de Jong FC barcelona

Zien: Luuk de Jong scoort eerste goal voor Barça