in

LoveLove WINWIN

‘FC Barcelona haalt na Ferran Torres Spaanse ‘parel’ in huis’

FC Barcelona is op de achtergrond druk bezig om het elftal voor komend seizoen vorm te geven. De Catalanen versterkten zich deze week al met Ferran Torres. De Spaanse aanvaller kwam over van Manchester City. Na zijn komst schakelt FC Barcelona snel over naar Fabio Blanco (17), één van de grote parels uit het Spaanse voetbal.

Volgens de Spaanse krant Sport is de komst van Fabio Blanco naar FC Barcelona een kwestie van tijd. De krant weet namelijk zeker dat FC Barcelona en Eintracht Frankfurt een akkoord hebben bereikt over de transfer. De talentvolle aanvaller gaat bij FC Barcelona een contract voor 2,5 jaar tekenen en zal in eerste instantie voor Barcelona B aangetrokken worden. Barça betaalt een kleine vergoeding aan de Duitse club, dat in de komende jaren nog iets op kan lopen.

Met de transfer van Fabio Blanco troeft FC Barcelona Real Madrid af in de strijd om de handtekening van het grote talent, die uit de jeugd van Valencia komt. Voor FC Barcelona is technisch directeur Mateu Alemany een belangrijke schakel in de transfer geweest. De directeur kende het talent uit zijn tijd bij Valencia.

Problemen voor Xavi tegen Mallorca; 15 spelers afwezig

FC Barcelona

Xavi met gehavende selectie FC Barcelona naar Mallorca