in ,

Christensen: ”Zie ernaar uit om fans gedag te zeggen in stadion”

Andreas Christensen mag zich nu echt speler noemen van FC Barcelona. De Deense verdediger, die transfervrij overkomt van Chelsea, werd donderdagmiddag officieel gepresenteerd bij de club. Op het jeugdcomplex Ciutat Esportiva Joan Gamper zette hij zijn handtekening onder het contract dat loopt tot en met 2026.

Uiteraard kwam Christensen zelf aan het woord bij de presentatie. ”Ik ben heel trots. Dit is een droom die ik al heel lang koester. Ik ben de president, de vicepresident, Mateu Alemany en Jordi Cruijff dankbaar. Ik zie ernaar om de fans gedag te zeggen in het stadion. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Ook voorzitter Joan Laporta liet van zich horen. ”Toen hij acht jaar was, schreef Christensen op een briefje dat hij ervan droomde voor Barcelona te spelen. Dat briefje hebben we zelf gezien. We willen spelers voor wie het een droom is om hier te zijn. Die wens om voor Barcelona te spelen maakt het veel makkelijker om iemand binnen te halen. Hij is afkomstig van een grote club en we zijn blij met zijn komst.”

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1545007233678942210
Kessie

FC Barcelona legt eerste versterkingen transfervrij vast

Barcelona vindt oplossing voor Trofeu Joan Gamper na afzegging Roma