in ,

Barcelona vindt oplossing voor Trofeu Joan Gamper na afzegging Roma

De traditionele strijd om de Trofeu Joan Gamper kan ook in 2022 ‘gewoon’ doorgaan. FC Barcelona heeft na de plotselinge afzegging van AS Roma nu nieuwe tegenstanders gevonden voor de mannen en de vrouwen. Waar beide teams in eerste instantie op dezelfde dag zouden spelen, worden de wedstrijden nu op verschillende data gespeeld.

De mannen gaan als eerste strijden om de Trofeu Joan Gamper. Op zondag 7 augustus zal de ploeg van trainer Xavi in Camp Nou aantreden tegen het Mexicaanse Pumas. Een paar weken later mag Femení gaan proberen om deze titel te prolongeren. De ploeg van trainer Jonatan Giraldez treft op dinsdag 23 augustus het Franse Montpeillier in Estadi Johan Cruyff. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

In eerste instantie werd AS Roma gestrikt als tegenstander voor zowel de mannen als de vrouwen. Beide wedstrijden zouden op zaterdag 6 augustus afgewerkt worden in Camp Nou. Maar de Italiaanse club zegde af en nog steeds is niet helemaal duidelijk wat de exacte reden is voor de afmelding.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1545150715714314240

Christensen: ”Zie ernaar uit om fans gedag te zeggen in stadion”

Araujo

Lenglet op huurbasis naar Tottenham Hotspur