in

AngryAngry

Bartomeu denkt voorlopig niet aan aftreden bij FC Barcelona

Voorzitter Barcelona Bartomeu

Josep María Bartomeu is voorlopig nog niet van plan om zich terug te trekken als voorzitter van FC Barcelona. In de afgelopen dagen verwachtte de Spaanse kranten dat Bartomeu mogelijk op maandag tijdens de bestuursvergadering mogelijk zou aftreden. De voorzitter liet maandagavond echter anders weten.

De leden van het bestuur kwamen maandag bijeen in Camp Nou en analyseerden de huidige situatie van de club. Na een lang debat in een vergadering die na 13.30 uur begon en tot 18.15 uur duurde, was de conclusie dat Bartomeu niet zal aftreden. De huidige voorzitter wacht de stemming tijdens de motie van wantrouwen af, dat mogelijk in de komende weken wordt aangekondigd.

De organisator van de motie van wantrouwen is momenteel bezig om de club zo snel mogelijk een datum te laten kiezen voor de stemmingen. Zijn hopen dat er op 1 of 2 november gestemd kan worden.

Bartomeu laat in een brief weten dat er niet voldaan kan worden aan de eisen van de organisatie. De voorzitter beweert dat er een nieuw protocol is opgesteld die de mogelijk biedt om op 21 verschillende locaties te gaan stemmen. Echter beweert hij dat het niet mogelijk is om een stemming binnen een week logistiek te organiseren. De verwachting is dat de stemming daarom pas op 15-16 november georganiseerd kan worden.

What do you think?

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

VAR

Barça bekritiseert criteria VAR en overweegt stappen

Camp Nou | BarçaSource.nl

Opvallend audiofragment tijdens Clásico: grensrechter is het eens met Koeman