in

LoveLove

Barça bekritiseert criteria VAR en overweegt stappen

VAR

FC Barcelona heeft een verklaring afgelegd over de VAR naar aanleiding van hun nederlaag in de clasico tegen Real Madrid. De Catalanen waren na het duel in Camp Nou zeer kritisch over de bijdrage van de VAR.

FC Barcelona zag in de eerste helft geen strafschop toegekend worden toen Lionel Messi naar de grond werd gewerkt door Casemiro. In de tweede helft kreeg Sergio Ramos wel een strafschop, nadat Lenglet uit balans werd gebracht en Ramos vervolgens licht vast hield.

Ronald Koeman was na afloop van het duel zeer kritisch over het optreden van de VAR. De coach vond de strafschop zeer discutabel en vond Bovendien dat Barcelona dit seizoen structureel benadeeld werd door de VAR.

In een officiële verklaring laat FC Barcelona weten dat zij gaan onderzoeken of zij stappen gaan ondernemen tegen de VAR. “Ik heb vernomen dat er een aantal audio-fragmenten zijn van de momenten. We zullen het bestuderen en de acties ondernemen die we gepast vinden”, liet de voorzitter maandagavond weten. ”Over de VAR … we hebben lange om de Var gevraagd, nu is het tijd dat we uitleg krijgen over de criteria.”

What do you think?

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

UEFA wijst Makkelie aan als leidsman bij Juve-Barça

Voorzitter Barcelona Bartomeu

Bartomeu denkt voorlopig niet aan aftreden bij FC Barcelona