in

Barcelona met acht jeugdspelers en Arthur naar Vigo

FC Barcelona kan zaterdagmiddag voor heel even weer de koppositie overnemen van Real Madrid. De ploeg van Quique Setién moet dan wel zien te winnen van Celta de Vigo. Voor dat duel mist de coach de nodige spelers en daarom zijn er opvallend veel jeugdspelers opgeroepen voor het duel.

Barcelona moet het zaterdagmiddag namelijk sowieso zonder Frenkie de Jong en Sergi Roberto doen. Daarnaast komt Sergio Busquets vanwege een schorsing niet in actie. Reden voor Setién om naast Ansu Fati ook Iñaki Peña, Collado, Riqui Puig, Ronald Araújo, Monchu, Morer en Cuenca van Barcelona B mee te nemen. Riqui Puig, die afgelopen week goed inviel tegen Athletic Bilbao mag zelfs hopen op een basisplaats.

Arthur

Een andere opvallende naam in de selectie van FC Barcelona is Arthur Melo. De Braziliaan was deze week onderwerp van gesprek. Volgens de Spaanse en Italiaanse media hebben Barcelona en Juventus namelijk een overeenstemming bereikt over een ruildeal. Arthur zou zondag de medische keuring ondergaan bij Juventus en Miralem Pjanic bewandeld volgens de Italiaanse kranten zondag het pad de andere kant op.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1276547529736421376

Toch zit Arthur zaterdag gewoon bij de selectie van FC Barcelona. Of hij om 17.00 uur in actie komt is nog maar de vraag. Het duel is live te volgen via onze social media-kanalen.

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Invaller Rakitic zorg voor moeizame overwinning Barcelona

Titel ver weg voor FC Barcelona na late gelijkmaker Celta