in

Barcelona heeft Suarez terug tegen Valencia, Umtiti weken uitgeschakeld

Suarez

Ernesto Valverde kreeg vrijdag eindelijk weer eens goed nieuws van de medische staf. De coach zag namelijk Luis Suarez en Junior Firpo, na blessureleed, terugkeren in de wedstrijdselectie van FC Barcelona.

FC Barcelona heeft Luis Suarez na weken weer terug. De Uruguayaan liep in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Athletic Bilbao een kuitblessure op. Na weken te hebben gerevalideerd trainde Suarez deze week weer met de selectie mee. De aanvaller is daarom opgenomen in de selectie voor het duel met Valencia.

Ook Junior Firpo werkte de afgelopen weken hard aan zijn herstel en kreeg vrijdag groen licht van de medische staf. De vleugelverdediger ontbrak vanwege een knieblessure. Ook hij is door Valverde aan de selectie toegevoegd.

Samuel Umtiti

Barcelona kan tegen Valencia niet beschikken over Samuel Umtiti. De verdediger raakte afgelopen week geblesseerd aan zijn voet tijdens een training bij de Franse selectie. De verdediger is ruim vijf weken uit de roulatie. Door zijn afwezigheid is er een plekje vrij gekomen voor Todibo.

Barcelona kan tegen de ploeg van Jasper Cillessen ook nog niet beschikken over sterspeler Lionel Messi. De Argentijn is nog niet volledig hersteld van zijn kuitblessure.

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Messi back in training

Messi geeft duidelijkheid: ”Ik speel niet tegen Valencia”

Dortmund kent uitstekende generale repetitie in aanloop naar CL-kraker