Kubo La Masia

Real Madrid heeft een flinke dreun uitgedeeld aan FC Barcelona en de rest van de Europese concurrenten. De Madrilenen hebben vrijdag het Japanse toptalent Takefusa Kubo gecontracteerd, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. De 18-jarige aanvaller komt over van FC Tokyo.

Takefuso Kubo geldt als één van de grootste talenten van dit moment. De 18-jarige Japanner, die de komende weken met Japan deelneemt aan de Copa America, tekent naar verluidt een contract voor zes seizoenen en zal starten in het B-team van de Madrilenen. Real Madrid maakt volgens Marca 2 miljoen euro over aan Tokyo.

De afgelopen jaren kwam Kubo uit in de J. League voor FC Tokyo, waar hij op 15-jarige leeftijd voor debuteerde. Kubo, die door alle Europese topclubs gevolgd werd, speelde in het verleden in de jeugd van Barcelona, maar moest vanwege het transferverbod vertrekken. Barcelona probeerde de afgelopen dagen Kubo nog te overtuigen, maar de Catalanen konden niet tippen aan het jaarlijkse salaris van 1 miljoen euro.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Comments

0 comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER