in

‘Management Kubo hervat onderhandelingen met Barcelona’

Takefusa Kubo-FC Barcelona

Antoine Griezmann en Matthijs de Ligt zijn de topprioriteiten van Barcelona. De club hoopt echter ook op de Aziatische markt een grote slag te slaan. In 2015 moest hij noodgedwongen de club verlaten, maar men hoopt hem op korte termijn weer te verwelkomen: Takefusa Kubo, het wondertalent van FC Tokyo.

Vanwege de transferban die FC Barcelona in 2015 werd opgelegd, moest Take Kubo de club noodgedwongen verlaten. Kubo, die door de Catalanen al snel werd gezien als een van de grootste talenten van La Masía, keerde terug naar zijn geboorteland. Daar speelt hij ondertussen al enkele seizoenen voor FC Tokyo. De Japanner staat echter voor een terugkeer naar Europa. Op 4 juni werd hij achttien jaar. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste geruchten gevoed werden.

Concurrentie

FC Barcelona heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het de Japanner terug wil halen. De Catalaanse grootmacht is echter niet de enige die jaagt op de handtekening van Kubo. Ook Real Madrid en Manchester City zouden zich al hebben gemeld bij zijn zaakwaarnemers. Een terugkeer naar Barcelona leek in eerste instantie onmogelijk. Het management van de voetballer zou namelijk hoge eisen stellen aan het contract van Kubo. Real Madrid en Manchester City zouden eerder bereid zijn om aan die eisen te voldoen.

De nieuwste geruchten brengen echter nieuw leven in de brouwerij. Volgens een official van de Japanse J1-League zijn de onderhandelingen tussen Barcelona en het management van de speler hervat. Hetzelfde Japanse artikel weet zelfs te melden dat de agent van Kubo eerder deze week op het vliegtuig naar Barcelona stapte. Een deal zal echter nog wel even op zich laten wachten. Kubo is de komende weken namelijk met zijn land actief op de Copa América.

Cillessen Copa del Rey

Cillessen: ”De club zal me niet voor een appel en een ei laten gaan”

The Argentinian Dream: Messi hoopt verloren finales recht te zetten