Barcelona Femení ook zonder grote problemen langs Eibar

Barcelona Femení heeft afgelopen zaterdag een nieuwe competitiezege geboekt. De ploeg van trainer Lluis Cortes was met 0-3 te sterk voor Eibar. Lieke Martens bleef de hele wedstrijd op de bank.

Barcelona Femení is dit seizoen regelmatig goed uit de startblokken gekomen met vroege treffers. Dat was op bezoek op Eibar. Het was wachten tot de 25e minuut voordat de score werd geopend. Melanie Serrano was degene die voor de openingstreffer zorgde. De 0-1 stand bleef lang op het bord staan, maar het lukte de koploper van de Liga Iberdrola in de tweede helft wel om meer afstand te nemen. Met nog een kwart wedstrijd te gaan verdubbelde Mariona Caldentey de voorsprong. Een paar minuten voor tijd maakte Jennifer Hermoso er ook nog 0-3 van.