in , ,

Barcelona Femení haalt opnieuw oude bekende binnen

De selectie van Barcelona Femení voor het nieuwe seizoen krijgt steeds meer vorm. Donderdagmiddag werd Andrea Falcón gepresenteerd als vierde aanwinst van deze zomer. Ze keert na drie jaar weer terug in Catalonië.

Falcón speelde de afgelopen drie seizoenen bij Atletico Madrid Femenino. Op de website van Barcelona laat ze weten dat ze uitkijkt naar haar tweede periode bij de club. ”Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben. Het voelt echt als thuiskomen. De eerste keer dat ik bij de club kwam was op 15-jarige leeftijd. Nu ben ik niet meer dat kleine meisje van toen.”

Eerder deze week legde Barcelona Femení al Jennifer Hermoso vast. Ook zij werd overgenomen van concurrent Atletico Madrid Femenino. Net als Falcón heeft zij ook al een verleden bij de Catalaanse club.

Barcelona start nieuwe seizoen tegen Bilbao, eerste clasico in oktober

De Jong is in Barcelona: ”Ik ben erg blij om hier eindelijk te zijn”