in ,

‘Barcelona bereikt akkoord met gewenste transfertarget’

FC Barcelona lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met Dani Ceballos. De middenvelder van Real Betis zou volgens Radio kanal Barcelona een akkoord hebben bereikt met de Catalaanse club.

FC Barcelona lijkt zich na het aantrekken van Gerard Deulofeu voor het eerst te gaan versterken met een middenvelder. De Catalanen spraken deze week met de zaakwaarnemer van Dani Ceballos, die een geweldige indruk maakte tijdens het EK-U21. Volgens de radiozender Radio kanal Barcelona heeft de club inmiddels een akkoord bereikt met talentvolle middenvelder. Ceballos tekent voor vier seizoenen plus een optie op nog eens een seizoen, zo weet de radiozender. Barcelona moet nog wel een akkoord zien te bereiken met Real Betis.

De afgelopen uren kwam het bericht al naar buiten dat Ceballos graag naar FC Barcelona wil vertrekken, ondanks de interesse van Real Madrid. Het aanbod van de Catalanen zou de 20-jarige Ceballos aantrekkelijker vinden dan het aanbod van de Madrilenen. De speler laat dinsdag aan een journalist weten dat zij geduldig moeten zijn. ”Binnen twee weken horen jullie meer van mij”, aldus de speler van Real Betis.

Guardiola bevestigt transfer Barça-talent, Catalanen zijn woest

Speelster Nederlands elftal wekt interesse van Barça