in

‘Aston Villa is overtuigd en wil Coutinho definitief overnemen’

Philippe Coutinho wordt sinds afgelopen januari verhuurd aan Aston Villa. De Braziliaan doet het goed bij de club uit Birmingham met vier doelpunten en drie assists in elf Premier League-wedstrijden. Een permanente overgang lijkt dan ook realistisch in de komende transferperiode.

Het Spaanse medium Sport schrijft dat Aston Villa zeer content is met de prestaties van Coutinho. Ze denken er dan ook serieus over na om de Braziliaan definitief over te nemen van FC Barcelona. Naar verluidt is bij de onderhandelen in januari een optie in de overeenkomst opgenomen die het voor Villa mogelijk maakt om Coutinho voor veertig miljoen euro over te nemen. Een bedrag dat Barcelona goed kan gebruiken bij het versterken van de selectie.

Philippe Coutinho kwam in januari 2018 met hoge verwachtingen naar Barcelona. Hij imponeerde bij Liverpool en dus was de Catalaanse club bereid om maar liefst 135 miljoen euro te betalen. Maar Coutinho wist eigenlijk geen moment echt veel indruk te maken. Hij werd eerder al verhuurd aan Bayern München in het seizoen 2019-2020.

‘Xavi nodigt zieke Van Gaal uit voor wedstrijd in Camp Nou’

Camp Nou opnieuw uitverkocht voor wedstrijd Barcelona Femení