in

Arda Turan zet punt achter interlandcarrière

Arda Turan heeft dinsdagmiddag tijdens een persconferentie aangekondigd te stoppen als international van Turkije. De middenvelder van Barcelona kwam maandag in aanvaring met een journalist en werd vervolgens uit de selectie gezet door bondscoach Fatih Terim.

Voor Arda Turan een reden om dinsdag een punt achter zijn interlandcarrière te zetten. De 97-voudig international kreeg het in het vliegtuig maandag aan de stok met een journalist en bondscoach Fatih Terim vond dat een reden om Arda uit de selectie te zetten.

Tijdens een 2 minuten durende persconferentie maakte Arda het nieuws bekend te stoppen als international. Tegenover Mundo Deportivo deed de Turk wel zijn verhaal. ”Ik vertrek bij de selectie en speel niet meer voor Turkije. Het is treurig, maar ik heb er geen spijt van. Wat er gebeurde was met mijn team, niet met de nationale ploeg. Ik zou het zo weer doen. Ik voel me nu zo vrij als een vogel. De selectie is nu voorbij”, zei Turan tegen de Catalaanse sportkrant. ”Ik heb in alle categorieën gespeeld als international. Ik houd van mijn land. Maar het is nu voorbij.”

Pique laat weer van zich horen met gewaagde uitspraken over Real Madrid

‘Barcelona bereikt akkoord met gewenste vleugelverdediger van Arsenal’