in ,

Pique laat weer van zich horen met gewaagde uitspraken over Real Madrid

Gerard Pique zegt wat hij denkt, en dat deed de Catalaan deze week opnieuw. De verdediger werd tijdens het kampioensfeest van Real Madrid beledigd, maar de verdediger van FC Barcelona kwam woensdag pas met een reactie. 

Pique, die zich met Spanje voorbereidt op de komende interland, sprak met Moviestar+ over het kampioenschap van Real Madrid, de uitingen tijdens dat feest en de het winnen van de Champions League.

”Als wij na het winnen van de Copa del Rey een parade door de stad houden, dan kun je spreken van een goede reeks van Real Madrid”, zei Pique, die doelde op de parade uit 2014 van Real Madrid. ”Als het andersom gebeurt, dan weet je wie de goede reeks heeft.”

”Uiteindelijk kun je niet vergelijken wat wij al die jaren hebben gewonnen en wat Real Madrid in de laatste twee seizoenen heeft gewonnen. Wij realiseren ons dat, we realiseren ons dat Real Madrid een parade heeft gehouden voor het winnen van de Copa del Rey”, lachte Pique, die daarmee aangeeft niet echt onder de indruk te zijn van de prestaties van Real Madrid.

Later deze week sluiten de spelers van Real Madrid aan bij de Spaanse nationale ploeg en zal er wederom een reactie komen op de uitlatingen van Gerard Pique.

 

Valverde: ”Athletic is de club van mijn leven”

Arda Turan zet punt achter interlandcarrière