BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Antoine Griezmann blijft bij Atletico Madrid

Antoine Griezmann heeft maandenlange speculaties een keuze gemaakt over zijn toekomst. De 27-jarige Fransman blijft Atletico Madrid ook de komende jaren trouw. Dat maakte de aanvaller donderdagavond tijdens een mini-docu bekend.

In de documentaire, die donderdag door Movistar om 21.15 uur werd uitgezonden, kregen de kijkers beelden te zien van Griezmann en zijn familie. Zo werd er gesproken over de keuzes die de speler heeft en werden er familiebeelden getoond van onder meer de halve finale en finale van de Europa League. Langzaam werd er toegewerkt naar het keuzemoment. Om 21.45 uur maakte de Fransman zijn keuze tussen Atletico Madrid en FC Barcelona bekend.

De afgelopen maanden werd Griezmann nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona. Ook de Catalanen spraken zich meerdere keren openlijk uit over de mogelijke transfer van Griezmann. Barcelona had vanwege een speciale clausule in Griezmann’s contract de mogelijkheid om de Fransman voor 1 juli voor 100 miljoen euro naar Camp Nou te halen. Barcelona was er tot op het laatste moment ervan overtuigd dat Griezmann de aanbieding van de club niet kon weigeren, maar uiteindelijk koos de aanvaller van Atletico Madrid voor een langer verblijf in Madrid.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.