BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Marlon keert na één seizoen terug bij Barcelona

Marlon Santos keert na één seizoen alweer terug bij FC Barcelona. De verdediger was voor twee seizoenen verhuurd aan OGC Nice, maar de Braziliaan keert na goed overleg terug naar Barcelona, zo weet Nice donderdag te melden. 

Nice had een optie om Marlon voor 25 miljoen euro over te nemen van FC Barcelona, maar de Franse club wilde niet het volledige bedrag betalen. De Catalanen hadden echter ook een optie om de Braziliaan na één seizoen terug te halen.  De club ziet Marlon als een interessante speler voor de transfermarkt en verwacht een mooi bedrag te krijgen voor de Braziliaan. Marlon speelde onder meer voor Barcelona B, het eerste elftal en een positief seizoen bij Nice.

Voor nu lijkt West Ham United de grootste kans te hebben op de komst van Marlon. De verdediger zou inmiddels al een principe akkoord hebben met de Engelse club, alleen West Ham en FC Barcelona zijn er qua prijs nog niet uit. De Premier League-club wil vooralsnog tot 20 miljoen euro gaan. Barcelona wil het maximale voor het 21-jarige talent krijgen en blijft voorlopig geduldig wachten op meer biedingen.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.