in

André Onana: “Natuurlijk zou Barça mijn eerste keuze zijn”

André Onana

Alles lijkt erop dat André Onana bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De Kameroener heeft nog maar een contract tot het einde van het seizoen en de kans dat hij die gaat verlengen is inmiddels nihil. Dit werd ook bevestigd door Edwin van der Sar aan tafel bij Rondo op zondagavond. In een interview met SPORT onthult de 25-jarige dat hij nog altijd droomt van een terugkeer naar Barcelona, waar hij de jeugdopleiding doorliep.

“Ik ben altijd in contact gebleven met Barça. Ik heb een heel erg goede band met de club. Barça is mijn thuis en dat zal het ook altijd blijven”, liet de keeper weten. “Ik groeide op in La Masia. Als Barça aanklopt zullen ze altijd mijn eerste keuze zijn.” Onana wordt hevig in verband gebracht met Inter Milan, echter zou hij wel eens een interessante optie kunnen zijn voor de Blaugrana omdat hij transfervrij is na het huidige seizoen.

Barcelona beschikt momenteel natuurlijk over Ter Stegen, maar de Duitser is duidelijk niet aan zijn beste seizoen bezig. Verder staan Neto, Iñaki Peña en de talentvolle Arnau Tenas nog onder contract bij de Catalanen.

Lieke Martens pakt de hoofdrol in succesvolle El Clasico

Dani Alves verliest Maradona Cup bij debuut FC Barcelona