BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Yerry Mina: ”Had het vertrouwen dat ik zou gaan scoren”

De Colombiaanse verdediger Yerry Mina debuteerde zondag in de Liga voor FC Barcelona tegen  Getafe (0-0). De boomlange verdediger betreurde na afloop dat hij niet de winnende treffer heeft weten te maken. Mina kreeg kort voor tijd namelijk een enorm grote kopkans.

“Ik wist dat ik nog één kans zou krijgen. Daar moest ik gebruik van maken”, zei de debutant na afloop.  ”Ik had er veel vertrouwen in dat ik zou gaan scoren, maar het gebeurde niet.  We moeten nu hard blijven werken en tijdens iedere training trainen op afwerken.”

Mina gaf na afloop toe dat hij wel een beetje zenuwachtig was voor het duel.  ”In de eerste minuten van de wedstrijd was ik wel een beetje nerveus, omdat het een ongelofelijk gevoel is om voor deze club te spelen”, aldus de verdediger, die van Pique toch de nodige tips kreeg. ”Gerard heeft me gezegd kalm te blijven en mijn spel te spelen. De groep heeft  ervoor gezorgd dat ik me op mijn gemak voel.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.