in

‘Xavi blijft Al-Sadd trouw, positie Valverde bijft onzeker

FC Barcelona heeft in de afgelopen dagen nauw contact gehad met Xavi Hernández over de positie als hoofdcoach bij de Catalaanse club. Even leek het erop dat de voormalig middenvelder van FC Barcelona de positie van Ernesto Valverde over zou nemen, maar Xavi gaat dit seizoen nog niet in op de aanbieding van de club.

Xavi werd na de nederlaag in de halve finale van de Spaanse Supercup tegen Atletico Madrid gepolst door zijn goede vriend Eric Abidal voor de positie als coach. De directie van Barcelona is niet tevreden over het spel van Barcelona en puntverlies tegen Espanyol werkte ook niet mee voor de positie van Ernesto Valverde. Xavi, het icoon van Barcelona, besloot zondag echter niet op de aanbieding in te gaan, omdat Xavi met zijn club Al-Sadd nog om de prijzen meedoet. Dat schijven verschillende Spaanse media zondag.

Valverde?

De perikelen van de afgelopen dagen zouden echter niet goed zijn gevallen bij de huidige coach van FC Barcelona, Ernesto Valverde. Hij is niet blij met manier van zakendoen van de koploper van de Liga. De Spaanse kranten en radiostations zijn er dan ook van overtuigd dat Ernesto Valverde nog deze afscheid neemt van de Catalaanse club.

García Pimienta is volgens vele degene die Valverde de komende maanden zal vervangen. Pimienta is momenteel coach van Barcelona B en laat die ploeg bij vlagen attractief voetbal spelen. Hij gaat volgens de kranten Valverde zes maanden vervangen en daarna keert Xavi mogelijk alsnog terug bij Barcelona.

What do you think?

Legend

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Comments

Geef een reactie

Loading…

0

Comments

0 comments

Suarez knieblessure

Domper voor Barcelona, Suarez maanden uitgeschakeld

Valverde

Barça ontslaat Valverde en stelt Setién aan