in

Voorzitter Barcelona: ”Ik weet al maanden waar De Ligt komend seizoen speelt”

FC Barcelona voorzitter Josep Maria Bartomeu weet al maanden waar Matthijs de Ligt komend seizoen speelt. Dat liet de voorzitter van de Catalaanse club vrijdag voorafgaand aan de presentatie van Frenkie de jong weten.

”Ik zeg al tijden dat ik weet waar de ligt komend seizoen gaat spelen”, zei een geheimzinnige Bartomeu tijdens de persconferentie. ”Ik lees ook dat er momenteel problemen zijn in de onderhandelingen met Ajax, maar we zullen het wel zien. Uiteindelijk is het de speler zelf die bepaalt waar hij heen gaat en wanneer hij dat bekend wil maken, maar ik verzeker jullie dat ik weet waar hij gaat spelen.”

Vooralsnog is Juventus in poleposition voor de handtekening van De Ligt. De Italianen zouden De Ligt zo’n 12 miljoen euro hebben geboden per jaar, maar een akkoord met Ajax hebben ze nog niet. Maandag moet de verdediger zich weer melden bij Ajax en tot die tijd blijft FC Barcelona rustig in de wachtkamer zitten.

Atletico Madrid is woest op Barcelona en Griezmann

Vleugelverdediger vertrekt na 12 jaar definitief bij Barcelona