in

Verhuurde Arda Turan krijgt megaboete na gevecht in nachtclub

Arda Turan komt momenteel vaker in het nieuws over de dagelijkse gang van zaken naast het veld dan op het veld. De Turk die door FC Barcelona verhuurd is aan Istanbul Başakşehir FK ging afgelopen week in een nachtclub de mist in en sloeg een bekende zanger tijdens een ruzie een gebroken neus. Dat komt de Turkse middenvelder duur te staan.

Istanbul Başakşehir gaat Turan voor het incident grof straffen. De spelmaker krijgt van de nummer twee uit de Turkse competitie namelijk een boete van maar liefst 375.000 euro. De reden voor de boete is het incident wat afgelopen week in een nachtclub in Istanbul plaatsvond.

Arda Turan was met een aantal collega’s in een chique nachtclub in Instanbul en raakte aan de praat met Berkay Sahin’s vrouw. Berkay, een bekende zanger in Turkije, was daar niet blij mee en liet dit weten aan Arda Turan. Het conflict liep uit tot een vechtpartij waarbij Arda Turan Berkay een gebroken neus bezorgde. Maar daar bleef het niet bij.

Een pistool?

Turan achtervolgde Berkay naar het ziekenhuis en zou volgens de Turkse media met een pistool hebben geschoten. Daarbij raakte niemand gewond. Turan zelf laat weten dat hij in het ziekenhuis alleen excuses wilde maken.

De openbaar aanklager in Turkije wil Arda Turan voor het incident ruim twaalf jaar de gevangenis in hebben. Voor Istanbul Başakşehir FK een reden om hun superster een boete op te leggen van maar liefst 375.000 euro.

Meer dan een shirt met twee kleuren

Valverde kiest voor Barça B verdediger Chumi tijdens eerste groepstraining