in ,

Update: Roberto zet handtekening onder nieuw contract

Na het heugelijke nieuws   dat FC Barcelona het contract van Gerard Pique heeft opengebroken, komen de Catalanen vrijdag opnieuw met contractnieuws. Barcelona heeft namelijk ook een akkoord bereikt met Sergi Roberto over een nieuw contract.

De middenvelder, die Camp Nou liet trillen bij de 6-1 tegen Paris Saint-Germain in de Champions League,  heeft met Barcelona een akkoord bereikt over een contract voor vier seizoenen.  Roberto krijgt bovendien een ontsnappingsclausule van maar liefst 500 miljoen euro.

In de komende week tekent Roberto zijn contract tot de zomer van 2022.

Sergi Roberto heeft alles gewonnen als azulgrana. De multi-inzetbare speler heeft 4x de Liga gewonnen, 2x Champions League, 4x Copa del Rey, 4 Spaanse Super Cups, 2 Europese Super Cups en 2 wereldbekers gewonnen. Daarnaast speelde hij 178 wedstrijden en scoorde hij 7 doelpunten.

Update: 22-02-2018

Sergio Roberto heeft donderdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, zo maakte de club bekend.  De middenvelder ligt met het nieuwe contract tot de zomer van 2022  vast bij de Catalaanse club.  Roberto heeft met het contract een ontsnappingsclausule van 500 miljoen euro gekregen.

Valverde: ”Een goed resultaat tegen een hele goede ploeg”

Braziliaans talent: ”Onderhandelingen met Barcelona verlopen voorspoedig”